Studierejse til Bruxelles, Firenze og mange andre destinationer hos Berlin Specialisten

Berlin Specialisten går skridtet videre med deres A+ studierejser. Tag fx på studietur til Firenze eller Bruxelles. Læs mere om fordelen ved at bestille skolerejse hos denne arrangør på berlinspecialisten.dk.

Berlin Specialisten

Bestil en Bruxelles studierejse med et skræddersyet program

Berlin Specialisten arrangerer studierejse til Bruxelles. Denne belgiske metropol er en ideel destination, da moderne historie skabes dag efter dag i de institutioner, der har hovedsæde i byen. Her er tale om mange EU-institutioner samt NATO. Hvad skal der ske, når England forlader EU? Bestil en spændende studierejse til Bruxelles hos Berlin Specialisten, der sørger for reservation af billetter til de steder, der kræver indgangsbillet samt til restauranter med mere. Berlin Specialisten arrangerer det perfekte program, som matcher din klasses ønsker. En Bruxelles studierejse fra www.berlinspecialisten.dk ender med at blive husket langt efter endt undervisningsforløb. Deres A+ studierejser byder på Bruxelles, Hamborg, Barcelona og også Firenze, som du kan læse mere om herunder.

Mere information om muligheden for at komme på studietur til Firenze på www.berlinspecialisten.dk

En studietur til Firenze tager klassen til hjertet af Italien. Firenze er Toscanas perle, hvor man ser renæssancebygninger på hvert gadehjørne. Byen er kendt for Leonardo da Vinci og et utal af andre kunstnere, der har sat et markant præg på international kunst dengang og i dag. En studietur til Firenze byder derfor på masser af kultur og historie, men maden har også et centralt element i denne italienske by. Toscana er en unik region med nogle af de bedste ingredienser. Vælg at tage med Berlin Specialisten på studietur til Firenze, da de udarbejder et program efter jeres krav og ønsker. På www.berlinspecialisten.dk finder du også en anden destination til skolerejsen – nemlig Rom.

Læs mere om muligheden for at få skræddersyet en studietur af Berlin Specialisten. På berlinspecialisten.dk kan du vælge mellem interessante destinationer i Europa samt New York. En studierejse til Bruxelles er en glimrende destination for en politisk skolerejse, og Firenze tager jer tæt på italiensk kultur og historie.