Task og German Pellets træpiller hos Lakoda – god service og tyske priser

Spar kassen ved at købe German Pellets eller Task træpiller med afhentning i Tyskland. Hos Lakoda lister de både prisen for afhentning i Danmark eller over grænsen. Bliv klar til den danske vinterkulde i god tid på www.lakoda.dk.

Lakoda

Task træpiller – høj kvalitet

Vælg Task træpiller, da de er miljøvenlige og effektive. Du får, sagt på anden vis, en god mængde varme per krone. Task træpiller er kendte for deres premium kvalitet, hvilket ses ved, at de lever op til ENplus A1 (det højeste niveau). Ja, de sågar overgår disse krav. Beskrevet på en anden måde, har Task vist over en lang række af år, at deres træpiller er af en høj standard. Det gør de fx ved at teste flere gange dagligt. Task kigger fx på fugtigheden og askeindholdet og sørger for, at disse parametre passer med de høje krav, som virksomheden sætter for sig selv. Vælg både mellem 6 mm og 8 mm på lakoda.dk, og om du ønsker at afhente i Tyskland eller i Danmark.

German Pellets træpiller fås som 6 mm og 8 mm

German Pellets træpiller kan herfra anbefales, da det er en pålidelig tysk producent, hvor man får god værdi for sine penge. Hos Lakoda finder du German Pellets træpiller på 6 mm og 8 mm, som er gennemtestede og kontrollerede, inden de ender i poserne. Derfor er du altid sikret en sublim fyring, der også er miljøvenlig, når valget falder på German Pellets. Det, der karakteriserer German Pellets, er den minimale fugt og det lave askeindhold. De varmer hurtigt op og holder en stabil temperatur i meget længere tid end træpiller fra mange af konkurrenterne. Hvis du vil spare penge på German Pellets, så overvej at komme forbi Tyskland og hente dem. Så sparer du hundredvis af kroner end ved afhentning i Danmark, hvilket for de fleste kan gøre op for køreturen derned. Har du ikke selv en trailer? Det gør ikke noget. Du har stadig mulighed for at købe hjem til hele vinteren på én gang ved at låne en trailer hos Lakoda – helt gratis!

Bestil træpiller fra German Pellets eller Task online på lakoda.dk.