Fast håndsæbe og ansigtscreme i skønneste kvalitet fra danske Badeanstalten

Badeanstalten tilbyder fast håndsæbe og hånddesinfektion gel med glycerin. På badeanstalten.dk finder du også ansigtscreme fra egen fabrik i Aalborg samt andre plejemidler med naturlige ingredienser.

Badeanstalten

Flydende og fast håndsæbe samt hånddesinfektion gel til salg

Hos Badeanstalten kan du købe flydende og fast håndsæbe samt hånddesinfektion gel med 70 %. Den faste håndsæbe er lavet uden sulfater og i flotte mosaikker, som giver et skønt designmæssigt touch. De flydende håndsæber kommer i flot emballage, og man har også mulighed for at tilkøbe stilfulde vægbeslag på www.badeanstalten.dk. Derinde finder du også hånddesinfektion gel med glycerin. Valget af naturlige ingredienser i håndsæberne giver også en naturlig følelse. De 100 % bionedbrydelige flydende og faste håndsæber bygger på naturlige ingredienser og stolte opskrifter inden for sæbeproduktion. Badeanstalten er dog ikke bange for at bevæge sig lidt væk fra traditionerne og tager også nyere teknologier og eksperimenter i brug for at tilbyde dig et sublimt resultat, uanset om du shopper fast håndsæbe, hånddesinfektion gel eller noget tredje.

Naturlig ansigtscreme med Vitamin A og Vitamin E

Badeanstalten tilbyder forfriskende og naturlig ansigtscreme i en virkelig lækker kvalitet, som også kan benyttes af veganere. Køb ansigtscreme, der bygger på æteriske olier og med et højt Vitamin A og Vitamin E indhold. Du finder ansigtscreme med enestående råvarer heriblandt sheasmør og mandelolie. Er det tid til selvforkælelse? Badeanstalten har en skøn samling af ansigtscremer og mange andre typer kropsplejemidler til salg på hjemmesiden. Du finder også kropsplejeserier med flere dele online, hvor du får fri fragt ved køb over 499 kroner. Dette gælder naturligvis, uanset om du shopper ansigtscreme, bodyscrub, badesalt, salve etc.

Gå ikke glip af de naturlige kropsplejemidler fra Badeanstalten, der bl.a. råder over et udvalg af fast håndsæbe og ansigtscreme. På den stilfulde hjemmeside kan du også finde hånddesinfektion gel, badesalt, shower gel, ansigtsolie og massageolie. Læs mere om produktionen på den hyggeligste fabrik i Aalborg samt valg af ingredienser og fremstillingsmetoder ved at klikke ind på www.badeanstalten.dk.