Find den rigtige container hos det erfarende firma DC-Supply

Efter at have været i containerbranchen i snart 40 år, ved DC-Supply alt hvad der er at vide på dette emne. Så skal du ud og købe container, finder du ikke et mere kompetent firma på markedet. Hos dem er du sikker på altid at få de bedste produkter og bedste service. Så tag et smut ind forbi deres hjemmeside, dc-supply.dk og læs nærmere.

DC-Supply

20 fods container i enten brugt eller ny tilstand

En af DC-Supplys spidskompetencer er deres 20 fods container. Hos DC-Supply kan du både få en ny og brugt 20 fods container i forskellige modeller. Bl.a. kan du få forskellige slags ISO standardcontainere, der selvfølgelig er CSC-godkendt, som en dobbeltdørs-, sidedørs-, flatrack-, open top- og high cube model. Skulle du være interesseret i en isoleret 20 fods container, så er deres offshore container nok lige det rigtige valg for dig. De kommer nemlig i en isoleret version og er perfekte som kølecontainer eller frysecontainer. Hvad end formålet er, så er du altid sikker på at kvaliteten er i top når du køber en 20 fods container hos DC-Supply. Alle deres containere er produceret i robuste materialer, der med sikkerhed kan klare og holde til mange års flittigt brug, uanset hvor på jorden det er. Så tag et smut ind forbi og se deres udvalg af 20 fods container på deres hjemmeside. 

Et perfekt midlertidigt køkken eller kantine

Hos DC-Supply finder du ikke kun standard containere til opbevaring og transportbrug. De laver nemlig også speciallavede containere med alle former for indbyggede features. En af disse er deres containere med indbygget mobilkøkken, der er ideel som f.eks en midlertidig kantine. Eller skal du til at renovere køkkenet derhjemme, og dermed står uden køkkenfaciliteter, er en sådan container med mobilkøkken uden tvivl den perfekte løsning. Du kan hos DC-Supply både købe og leje en container med mobilkøkken, og denne kan hurtigt og uden besvær sættes op i områder, hvor der allerede er påbegyndt byggeri. Er du på udkig efter et mobilkøkken, der skal kunne fodre flere end en familie, så er det heller ikke noget problem. For hos DC-Supply tilbyder de nemlig kantineløsninger med mobilkøkken, der gør det muligt at bespise op til 400 personer på én gang. Så tag og kig ind, hvis du er ude efter en alternativ køkkenløsning.