Find en Transformers figur og Gurli Gris legetøj til dit barn hos Superhelten Legetøj

Superhelten Legetøj i København har alt i merchandise, udklædning, legetøj og spil. Læs bl.a. her om Transformers figurer samt om udvalget af Gurli Gris legetøj.

Superhelten Legetøj

Få mange timers sjov med en Transformers figur

Hvis du er fan af tegneserier, film, spil, serier etc. så kender du måske allerede til Superhelten Legetøj i København. De har butik på Frederiksberg og Østerbro samt en glimrende webshop med et kæmpe udvalg af bl.a. merch fra enormt mange forskellige universer fra film, serier, tegneserier, konsolspil etc. I deres store udvalg kan du bl.a. finde Transformers figurer i mange forskellige størrelser og farver. Elsker du Optimus Prime og de andre robot-helte? Så tjek det store udvalg af Transformers figurer, som selvfølgelig kan transformere sig og blive til bl.a. dinosaurer, biler og robot-edderkopper. Der er mange spændende figurer fra det populære univers, som startede som en serie legetøjsfigurer i 1984 og siden er blevet til et hav af tegnefilm og tv-serier. I 2004 kom den første live action spillefilm med Transformers, som Michael Bay instruerede, som for alvor gjorde transformers populære blandt de unge. Find din yndlings Transformers figur på superheltenlegetoej.dk.

Se også det store udvalg af Gurli Gris legetøj

Superhelten Legetøj har et kæmpe udvalg af merch og legetøj, som tager udgang i både film, tv-serier, tegneserier og bøger, og de har nærmest noget for enhver smag. Der er både samlerobjekter som fx store figurer med Star Wars eller DC Comics motiver, der koster flere tusind kroner samt legetøj fra langt nyere tegnefilm henvendt til yngre børn som fx Gurli Gris legetøj. De fleste unge børn kender til Gurli Gris, som er kendt fra fjernsyn, også efterhånden har eksisteret i nogle år. Den sjove lille gris har mange søde venner, som vi bliver præsenteret for i de 5 minutter lange tegnefilm. Du kan finde et stort udvalg af Gurli Gris legetøj alt fra fodbolde til madkasser med motiver på, samt selvfølgelig søde og bløde bamser. Der er mange forskellige slags Gurli Gris legetøj på siden www.superheltenlegetoej.dk, og du kan være sikker på at kunne finde præcis det, du søger.