Find Hjort Knudsen stuemøbler og en modulsofa hos Bolighuset Werenberg

I 1964 startede Vivi og Flemming Werenberg Bolighuset Werenberg, der i dag med over 50 års erfaring, fortsat har deres gode ry i behold. Dette skyldes ikke bare deres brede udvalg af kvalitetsmøbler, men mest af alt deres gode service. Besøg Bolighuset Werenberg, hvis du drømmer om et stilrent hjem med for eksempel en ny modulsofa fra Hjort Knudsen.

Bolighuset Werenberg

Hjort Knudsen stuemøbler

Et af de mange mærker Bolighuset Werenberg forhandler, er Hjort Knudsen. Hos den erfarne møbelproducent Hjort Knudsen specialiserer man sig i stuemøbler. Drømmer dig og din stue derfor om at starte på en frisk, kan møbler fra Hjort Knudsen med sikkerhed sørge for det friske pust af stilrent design, du går rundt og mangler. Køber du nye stuemøbler fra Hjort Knudsen skal du heller ikke tænke på at skifte dem ud igen lige foreløbig. Et møbel fra Hjort Knudsen er nemlig utroligt holdbart og vil med garanti bringe dig komfort og tryghed i mange år fremover.

Flot og komfortabel modulsofa

Hvis det er en modulsofa din stue står og mangler behøver du ikke begrænse dig til Hjort Knudsen, for du kan vælge mellem mange forskellige mærker og modeller. Der er utroligt mange fordele ved at vælge en modulsofa — både når det gælder funktionalitet, æstetik og komfort. Hvis du køber en modulsofa kan du nemlig selv vælge præcis, hvilke moduler, der passer til dit hjem. Du kan derfor uden problemer finde en opstilling, der passer perfekt til dit interiør med en modulsofa — selv i de mest irriterende hjørner! Med en ny modulsofa er det derfor også utroligt let at tilpasse din indretning efter behov, og ikke mindst lige så let at tage med sig når man flytter.

Læs videre om både modulsofaer og andre stuemøbler fra Hjort Knudsen på www.werenberg.dk, hvor du samtidigt kan få kontakt til en venlig medarbejder, der hjælper dig på retten vej mod dit drømmehjem.