Find hyggelige gaspejse og TermaTech biopejse hos Himmerlands Pejsecenter

Søger du dejlig varme og hyggelig levende ild i hjemmet til vinteren? Så læs mere her om en smart gaspejs og om udvalget af biopejse fra TermaTech hos Himmerlands Pejsecenter.

Himmerlands Pejsecenter

Skab komfort og hygge med en gaspejs

Når det bliver vinter, så er det ofte som om, kroppen har glemt, hvor koldt det kan være. Om sommeren glemmer man følelsen af, hvordan det er at have iskolde fingre på cyklen – og gudskelov for det! Til gengæld er der andre højdepunkter ved vinteren, bl.a. den indendørs hygge, levende lys og pejsevarme. Hvis du gerne vil have komfort og hygge i hjemmet, men synes det er for omstændigt med en brændeovn, så kan du overveje en gaspejs. En gaspejs kræver skorsten, men ellers har du mange forskellige spændende muligheder for selv at med-designe. Der findes forskellige smukke modeller med op til 3 siders glas. Gaspejsen er den nemmeste form for pejs, da det blot kræver et tryk på kontakten eller i app’en på telefonen at få gang i flammerne. Der findes modeller der er designet med et ”bål,” så det ligner at det er rigtige brændestykker, der ligger og brænder.

Brugervenlig TermaTech biopejs

Hvis du ikke har mulighed for at få skorstensadgang i hjemmet, men gerne vil have levende ild, så er det en biopejs fra TermaTech, du skal have fat i. Himmerlands Pejsecenter fører et stort udvalg, og der vil helt sikker være en, der matcher dit hjem. En biopejs er enormt brugevenlig, da den ikke engang kræver skorstensadgang. Du skal blot påfylde ethanol og tænde for den, og så brænder den indtil der ikke er mere sprit. Der findes modeller til indbygning, og du kan være sikker på, at det giver god hyggelig stemning, når du tænder op i biopejsen. Desuden giver det varme, og da modellerne er helt moderne har de særdeles effektive forbrændinger. Find en biopejs fra TermaTech på himmerlandspejsecenter.dk hvor du også kan du finde mange forskellige smukke brændeovne og pejseindsatse. TermaTech laver også almindelige brændeovne, og deres modeller er i bedste kvalitet og sælges i butikken til billige priser!