Find smarte designerlamper til dit hjem online på www.designerlys.dk

Designerlys.dk er en spændende dansk lampe webshop, hvor du kan få lamper fra små og store mærker, fra både ind – og udland. Nogle af mærkerne kender du sikkert allerede – navne som Louis Poulsen, Artemide og Light-Point. Men du kan også stifte bekendtskab med knap så kendte lampeproducenter; her skal der ikke mindst lyde en varm opfordring om at tage et kig på de flotte Design By Us lamper, som lige nu findes i kataloget. Vil du vide mere om både butik og katalog, så læs videre herunder.

Designerlys.dk

Lamper fra det erfarne mærke Light-Point

Designerlys.dk gør det til en særdeles god oplevelse at shoppe lamper online. Her finder du nemlig ikke kun et af landets bedste udvalg fra en række gode mærker, du kan samtidig altid drage fordel af den venlig og kyndige kundeservice, hvis det sker at du bliver i tvivl om et eller andet. Ét af de mærker som du lige nu finder på deres hylder, er Light-Point. Light-Point har i længere tid været ét af de absolut mest spændende mærker på markedet for lamper, faktisk siden 1995. Siden da er det blevet til utallige smukke kollektioner af designer lamper, som man finder i mange danske hjem. Kataloget fra Light-Point tæller både væglamper, bordlamper, loftslamper og gulvlamper. Der er derfor rigeligt med flotte lamper man kan kigge nærmere på. Se hele udvalget af Light-Point lamper hos www.designerlys.dk allerede i dag.

Smukke mundblæste lamper fra mærket Design By Us

Foruden Light-Point lamper kan du blandt andet kigge nærmere på de flotte mundblæste lamper fra Design By Us lamper hos Designerlys.dk. Design By Us lamper har i lidt over 20 år stået bag særdeles smukke kollektioner af lamper, og er et mærke du helt sikkert bør kigge nærmere på, hvis du ikke allerede har gjort det. Holder du af lamper som har et ekstra unikt og karakteristisk design, vil Design By Us lamper helt sikkert være noget for dig. Find dem ligeledes hos Designerlys.dk lige nu.