Find usædvanlige og smukke møbler på www.tinekhome.com/da

Er du på udkig efter et firma, der laver specialdesignede møbler og interiører til hjemmet? Så er Tine K Home med sikkerhed det perfekte sted for dig at kigge hen. Deres customized designs spænder over tekstiler til møbler samt unikke fund fra udenlandsrejser. Så tag og kig ind forbi, hvis du søger noget udover det sædvanlige.

Bambusmøbler i smukke skandinaviske designs

Du vil så snart du kigger ind forbi Tine K Homes hjemmeside, tinekhome.com/da, opdage den sprudlende kreativitet, som kendetegner firmaet. Hos dem, er der intet, der bare er møbler og standardvarer. Du kan bl.a. finde et stort og flot sortiment af forskellige former for bambusmøbler. Tine K Home har længe produceret de eksklusive bambusmøbler, der på trods af deres eksotiske træsort, kommer i et lækkert skandinavisk design. Deres indbydende bambusmøbler er alle håndlavede og er kendetegnet ved deres meget personlige præg. Det er hos Tine K Home ikke nok med bare ét design, og derfor er det også muligt at specialdesigne sine egne bambusmøbler, så du kan få dem lige som du gerne vil have det. De elsker nemlig udfordringer og alle former for opgaver vedrørende design af bambusmøbler. Så går du med tanken om at få købe nye eksotiske møbler til haven eller udestuen, så overvej lige, om ikke bambusmøbler er det helt rigtige valg for dig.

Find et bredt udvalg af lækre lampeskærme

Det er enormt vigtigt bruge energi på ordentligt lys og lamper i hjemmet. En måde at gøre dette, er også ved at have den rigtige lampeskærm. Hos Tine K Home finder du de flotteste og moderne lampeskærme, og hos dem, er der altid rig mulighed for at finde den helt rigtige lampeskærm, som matcher din personlige stil. En lampeskærm er nemlig ikke bare en lampeskærm, og hos Tine K Home, finder du bl.a. modeller med flot og elegant blomsterprint, der signalerer hygge og velvære på en elegant og stilren måde. En lampeskærm skal selvfølgelig tilpasse lampen, den skal sidde på, og derfor kommer de også man forskellige størrelser og farver. Om du er til en stor farverig lampeskærm i rosa, eller en mindre i en afdæmpet hvid, så finder du med garanti hvad du søger hos dem. Du kan læse alt om de specifikke varianter og modeller på hjemmeside, der derudover også har et stort og flot galleri over disse. Så gør dig selv en tjeneste og kig ind forbi.