Her finder du et flot og bredt udvalg af både vægreoler samt plankeborde

Hos Møbelstrøm er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Det findes i det brede produktsortiment et fint udvalg af vægreoler og flotte plankeborde, til konkurrencedygtige priser.

Vægreoler i forskellige farver og natursorter

Hos Møbelstrøm findes der et fornuftigt udvalg af flotte vægreoler, til gode priser. I sortimentet udbydes der fine vægreoler som er produceret i Danmark, i høj kvalitet. Reolerne findes i forskellige natursorter, der hjælper med at få naturens farver og varme ind i hjemmet. Vægreolerne har stort fokus på kvalitet, men bestemt også design og funktionalitet. Reolerne skal kunne holde til at der kan stå nogle ting på dem, så de er derfor udformet og bygget i solidt og stærkt træ. Vægreolerne findes i forskellige træsorter, bl.a. lyst, mørkt eller naturlige træfarver, der gør at de kan passe ind i stort set alle hjem. Læs eventuelt mere om mulighederne på mobelstrom.dk og find de produkter der matcher dine behov. Der ydes altid fri fragt i Danmark og god kundeservice hos Møbelstrøm.

Færdiglavede samt custom made plankeborde

Hos Møbelstrøm er der også gode muligheder for at finde flotte plankeborde, i god kvalitet. Bordene kan findes færdiglavede på siden, eller custom made, hvis man ønsker at få specielt lavet et plankebord. Bordene fås både som meget rustikke eller minimalistiske, alt efter ønske og behov. De rustikke plankeborde giver nogle mere naturlige former, som fx bløde og naturlige kanter og huller i bordene. Der findes på mobelstrom.dk også et fornuftigt udvalg af flotte og kvalitetsrigtige ben, til plankebordene. Med den brede variation af materialer, er der rig mulighed for at få lavet lige det bord, du kunne ønske dig. De mange borde passer ind i enhver stue, da de lover et tidløst og flot design.

Besøg Møbelstrøm allerede i dag, hvis ud er på udkig efter en ny flot vægreol eller et flot plankebord. Produkterne findes i alverdens materialer og til gode priser.