Flydende sæber og fede håndcremer med de fineste kvaliteter

Det er virkelig lækkert at have en fed håndcreme på en tør og kølig forårsdag. Badeanstalten står bag en række muligheder, der er produceret på deres egen fabrik. Der arbejder de nær naturlige omgivelser i Aalborg. Det er også naturen som har inspireret, og det er samtidig blevet til flydende sæbe, læbepomade, bodylotion, massageolie, bodyscrub og andet fantastisk, du også kan shoppe på badeanstalten.dk.

Badeanstalten

Fed håndcreme – Shop også fodcreme og body butter på badeanstalten.dk

Badeanstalten er leveringsdygtig inden for fed håndcreme, som er skabt med stor passion for de gode traditioner. De bygger videre og benytter naturens ingredienser. Når man holder sig væk fra unødvendig kemi, så giver det i første omgang nogle udfordringer for at opnå de samme egenskaber. Men disse har Badeanstalten overkommet, og det må siges at være blevet til nogle skønne produkter. Køb f.eks. fed håndcreme med intensiv shea, eller nydelig fodcreme online. Deres egen internetshop byder også på kropsolie, bodylotion og body butter i den samme kategori med nogle interessante nuancer. Det er produkter, der er skabt til alle hudtyper og til dem, som ønsker lidt ekstra selvforkælelse. En fed håndcreme er et effektivt våben imod tør hud, men hvis man kan undgå unødvendige kemikalier, så vil det være at foretrække for mange. Derfor er Badeanstalten et populært brand hos mange butikker. Hvis du derimod vælger at købe direkte på fabrikkens egen hjemmeside, kan du høste fri fragt over 499 kroner.

Eksklusiv flydende sæbe til dig, der ønsker ægte wellness

Prøv også at kigge på flydende sæbe – en af Badeanstaltens specialiteter. De producerer en bred række af flydende sæber, der skal prøves. Aromaerne spænder vidt og indeholder alt fra agurk og mynte til aktivt kul og hvid the. De leverer også duftprøver, der giver dig en forståelse for den høje kvalitet, som deres forskellige sæbeprodukter besidder. Vil du hænge din håndsæbe pænt op? Køb vægbeslag til håndsprit og sæbe i sort og hvid. De sælger også et eksklusivt vægbeslag i messing via www.badeanstalten.dk.