Hjælp til håndtering af persondata i SAP og SAP løn hos 2BM

I en verden hvor digitaliseringen for alvor har sat sit præg, er tillid i højere grad end nogensinde et nøgleord. For digitale systemer behandler mange ting, som eksempelvis følsom data og lønoverførsler. 2BM kan teste løn i SAP, ligesom de kan hjælpe dig med at få en god håndtering af persondata i SAP.

2BM

SAP løn er en smart løsning

Test løn i SAP med 2BM og find ud af, om din virksomheds lønsystem beregner løn korrekt. Som virksomhed er I selvfølgelig interesserede i, at alt kører som smurt, og at alle får udbetalt hverken mere eller mindre, end det de skal. Det er alfa og omega, at alle involverede har tillid til, at systemet virker. Derfor ville det være katastrofalt, hvis ikke jeres virksomhed opererede med det bedste af det bedste. 2BM har udviklet et værktøj, hvor du netop kan sikre dig dette. De kalder det for SAP Payroll Paralelltest. Det er et meget pålideligt system, hvor du roligt kan vide dig sikker på, at det ikke laver store fejl, der skaber mistillid blandt medarbejderne. Så kontakt 2BM allerede i dag og hør mere om hvordan og hvorledes med at teste løn i SAP.

Håndtering af persondata i SAP

Håndtering af persondata i SAP er en andet central vigtighed, som 2BM heldigvis mestrer – og de kan tilmed lære dig det. For deres mange værktøjer, som fx deres Security Dashboard hvor du får overblik over dine sikkerhedsparametre, har alle det til fælles, at de er overskuelige, nemme og effektive at bruge. Håndtering af persondata i SAP har også at gøre med tillid. For hvis din virksomhed ikke er dygtig nok til at beskytte dine kunders, medarbejderes eller partneres data, så ryger tilliden – og det kan altså være dyrt. Ikke kun for tillidskontoen, men også fordi persondatalovgivningen betyder, at virksomheder skal kunne klare håndtering af persondata efter nogle meget særlige love. Du kan selvfølgelig læse meget mere om dette på 2BMs hjemmeside 2bm.dk.