Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af trædrejer værktøj og jern til trædrejning

Dorch & Danola har et bredt udvalg af værktøj og maskiner til håndværkere og hobbyfolk. Her kan du bl.a. læse trædrejer værktøj som fx jern til trædrejning.

Tilkøb mange forskellige aggregater til dit trædrejer værktøj

Hos Dorch & Danola kan du finde alt til trædrejning. Drejning er en gammel teknik, som har været brugt af håndværkere, snedkere og kunstnere i årtusinder og som stadig bruges hyppigt. Hvis der skal laves runde og cylindriske former, så er det i en drejebænk, det lettest laves. I butikken finder du et bredt udvalg af trædrejer værktøj, bl.a. drejejern og tilbehør til drejebænken. Man kan tilkøbe mange forskellige aggregater til sin drejebænk, alt efter hvordan man bruger den. Der er bl.a. redskaber til at dreje kugler, bejdse til at farve sine figurer med samt forskellige drejejern. Drejejern kommer i mange forskellige størrelser og former og er det vigtigste trædrejerværktøj. Det er med drejejernet du fjerner materiale fra dit emne og skabe den form, du ønsker. I butikken kan du finde lige det trædrejerværktøj, du skal bruge og du vil uden tvivl synes godt om det flotte sortiment.

Læs mere om jern til trædrejning på dorchdanola.dk

Hos Dorch & Danola kan du finde mange forskellige slags værktøj til drejning. Hvis du har en drejebænk, så skal du bruge jern til trædrejning. Drejejern findes både store og små, runde, flade og spidse. Det er smart at have forskellige at vælge imellem, når du skal arbejde, for med de forskellige jern til trædrejning får du forskellige former. Forestil dig emnet drejer rundt, og du sætter et rundt drejejern på, altså en kniv der minder om et huljern. Så får du en rund blød fordybning i emnet. Hvis du derimod sætte et fladt drejejern på, som minder mere om et stemmejern, så får du en helt skarp fordybning. Sætter du derimod en spids træ kniv på det roterende emne i træ skaber det en spids fordybning, altså en slags trekantet rille. De forskellige trædrejer værktøj kan bruges til at skabe forskellige former, og de er alle lige brugbare, bare til forskelige formål. Læs mere på dorchdanola.dk.