Hos Bad-Magasinet.dk finder du blandt andet asymetrisk badekare såvel som svovlsyre

Skal du have installeret nyt badekar til indendørs eller udendørs brug, så er Bad-Magasinet.dk uden tvivl det helt rigtige sted for dig at kigge hen. De leverer nemlig Danmarks bedste udvalg af bade, spa og pools samt tilbehør til disse. Du finder meget mere information om produkterne på deres hjemmeside, bad-magasinet-dk, så tag og kig ind forbi.

Spændende og karakterfuldt asymetrisk badekar

Har du haft et klassisk badekar, men har lyst til at prøve noget nyt, så kan et asymetrisk badekar måske være lige sagen for dig. Et asymetrisk badekar skaber nemlig dynamik i rummet og har et spændende udtryk, der også giver rummet karakter. Samtidigt med dette passer et asymetrisk badekar dog ind i de fleste badeværelser, så du altså ikke skal lave hele rummet om, for at få plads til et asymetrisk badekar. Når du klikker ind på Bad-Magasinet.dk’s hjemmeside, kan du se deres flotte udvalg af forskelige typer af badekar i uklassiske former, du kan bl.a. tage et kig på det sjove Vigga badekar, der trækker på det klassiske badekar, men twister udtrykket med den asymetriske bue. Dette kan også ses i det asymetriske badekar Viva, der ligner et rektangulært badekar, men den ene ende rundet af, hvilket giver et utradionelt udtryk og mere plads i det rum, som det skal stå i. Så skal du prøve noget nyt, så tag og kig ind og se på et asymetrisk badekar.

Svovlsyre til din pool

Selvom mange tror at en pool er ren, fordi der er vand i, er en ubehandlet pool ofte en stor bakteriefælde. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at holde sin pool ren, så man ikke bliver syg, af at bade i den. Der findes mange forskellige måder at holde sin pool ren på, og en af disse måder, er ved at anvende svovlsyre til pool rengøring. Hos Bad-Magasinet.dk kan du bl.a. få flydende 20% svovlsyre til pool, der især bruges til automatiske dosseringsanlæg, som sikrer en stabil pH-værdi i poolen. Når du bestiller svovlsyre til pool hos Bad-Magasinet-dk, så skal du dog lige være opmærksom på, at du selv skal afhente din svovlsyre til pool på deres lager, som er lokaliseret i Kolding. Det er vigtigt at man bruger den rigtige type svovlsyre til pool, når man skal regulere pH-værdien, og skulle du have spørgsmål til dette, så er du altid mere end velkommen til at ringe til Bad-Magasinet.dk, der altid står klar til at rådgive dig.